Afbeelding

Bernisse vergadert

Actueel 91 keer gelezen

Abbenbroek - De gemeenteraad van Bernisse vergadert op dinsdag 29 januari. De vergadering begint om 20.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis in Abbenbroek.

Harregat
Op de agenda staat onder meer het Beeldkwaliteitplan Bedrijvenpark Harregat I, II en III in Zuidland
Voor het genoemde bedrijvenpark is een beeldkwaliteitsplan opgesteld dat ter inzage heeft gelegen. Naar aanleiding van de reacties die zijn binnengekomen, is het plan aangepast. Na vaststelling dient het plan als kader voor de verdere planuitwerking van Harregat I, II en III.

Openbare vergadering
De volledige agenda vindt u op de gemeentelijke website www.gemeentebestuurbernisse.nl. Hier kunt u de agenda voor de komende raadsvergadering inzien en alle agendastukken downloaden en/of bekijken. De raadstukken liggen ook ter inzage in het gemeentehuis. De raadsvergaderingen zijn openbaar en u bent altijd welkom!

U kunt de raadsvergadering ook live meeluisteren of na afloop de vergadering nog eens beluisteren. Kijk daarvoor ook op de website.

Spreekrecht
Inwoners van Bernisse kunnen gebruik maken van het spreekrecht. Wie wil inspreken, kan dat 24 uur voorafgaand aan de vergadering melden bij de raadsgriffier mevrouw J. Fröling, tel. 0181-667250, email: j.froling@gemeentebernisse.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant