Afbeelding

Open Dag Humanitas in Terras

Actueel 52 keer gelezen

Op 2 februari houdt Stichting Humanitas van 10.00-14.00 uur een Open Dag in Het Terras aan de Maas. Kort na 10.00 uur is er gelegenheid voor de huurders om hun appartement te bekijken.

Aansluitend is er tot 14.00 uur een vrije inloop voor belangstellenden. Humanitas verhuurt in Het Terras aan de Maas 50 appartementen met alarmopvolging, huishoudelijke ondersteuning en eventueel persoonlijke verzorging. In het complex wordt verder een restaurant van Humanitas gevestigd, een kinderopvang en een gezondheidscentrum. Oplevering van de huurwoningen wordt begin tweede kwartaal verwacht.

Terrassa Mosa
Humanitas beheert ook vier verdiepingen die de naam Terrassa Mosa gekregen hebben. Hier is plaats voor mensen met een verpleeghuisindicatie. Elke bewoner heeft een zit-slaapkamer en per verdieping is een grote woonkamer en keuken. Om 11.00 uur en 12.00 uur zijn er rondleidingen voor mensen met vragen over indicaties en plaatsen voor de afdeling psychogeriatrie. Om 13.00 uur is er een rondleiding speciaal voor mensen met vragen op somatisch gebied ofwel chronisch zieken.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant