Afbeelding

Update - Daders straatroof snel opgepakt

Actueel 53 keer gelezen

Spijkenisse - Een 17-jarige jongeman werd woensdag op de Zonstraat door twee mannen beroofd van zijn telefoon. Agenten wisten al snel de twee verdachten in de omgeving aan te houden.

Rond kwart voor zes kreeg de politie de melding dat er op de Zonstraat een straatroof had plaatsgevonden. Het slachtoffer kon een goed signalement geven en gaf aan dat de twee verdachten in de richting van de Schoutstraat waren gelopen. Deze informatie werd direct verspreid via Burgernet en onder surveillerende agenten.

De politie zag al snel op de Breeweg twee jongens lopen die voldeden aan het signalement. Toen de agenten de jongens wilden aanspreken, renden ze weg. Ze splitsen op waarbij één van de verdachten richting de Tuinstraat rende. Daar verloren de agenten hem uit oog. Een passant gaf aan in welke richting hij was gelopen, waarna de 17-jarige verdachte uit Rotterdam op de Nobelstraat werd aangehouden. De tweede verdachte, ook een 17-jarige Rotterdammer, kon ook in de omgeving worden gearresteerd.

Op het bureau troffen agenten tijdens de fouillering een mes, twee telefoons en een stroomstootwapen aan. Deze zijn in beslag genomen voor onderzoek.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant