Foto: Joey Buddenberg
Foto: Joey Buddenberg

Win kaarten voor Lover of Loser

Actueel 134 keer gelezen

Spijkenisse - Op vrijdag 8 februari staat 'Lover of Loser' in Theater De Stoep. Een interactieve musical over loverboys met bekende acteurs uit onder andere Goede Tijden Slechte Tijden, Spangas en Huis Anubis.

Interactief
Deze week staat er in Weekblad Spijkenisse een interview met Pim Wessels, die Mees speelt, de jongen op wie de vijftienjarige Eva verliefd is. Eva heeft problemen met haar stiefvader. Ze is bang dat hij haar wil misbruiken, maar haar moeder gelooft haar niet. Eva's beste vriendin heeft het te druk met haar nieuwe vriendje om de problemen serieus te nemen. Kan Mees haar helpen of valt ze ten prooi aan een loverboy? 'Lover of Loser' is een interactieve musical, waarbij het publiek bepaalt hoe het verhaal verloopt.

Mail en win
Weekblad Spijkenisse geeft drie sets van twee kaarten voor deze voorstelling weg. Maak kans op deze kaarten en stuur een mailtje o.v.v. loser of loverboy naar redactie@weekbladspijkenisse.nl met je naam, adres en telefoonnummer en wie weet win jij twee toegangskaarten. Je kunt tot zondag 3 februari 18.00 uur reageren. De winnaars krijgen per email op maandag 4 februari bericht van ons, in de krant van 5 februari worden de namen van de winnaars gepubliceerd. De kaarten liggen op de avond van de voorstelling klaar bij de kassa van theater De Stoep aan de Groenoordweg 1. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant