Afbeelding

Eerste nederlaag voor Spijkenisse

Sport 174 keer gelezen

Bergschenhoek - ‘Het moest er een keer van komen, maar het was geheel onnodig,’ baalde Peter Wubben van de 2-1 (1-1) nederlaag bij BVCB.

De trainer van Spijkenisse, die voor een jaar bij de eersteklasser heeft bijgetekend, zag dat zijn ploeg na een vroege 0-1 voorsprong van Ruperto Dorothea (foto) na een uitgebalanceerde aanval en een assist van Onno Doeland diverse riante kansen om zeep helpen. ‘We verzuimden de voorsprong uit te bouwen,’ doelde Wubben op de onbenutte kijkers van onder meer Ruperto Dorothea (twee keer), Onno Doeland en Stefano Zevenbergen. ‘BVCB kreeg twee kansen, maar kwamen wel op gelijke hoogte.’ Na een ruststand van 1-1 was het woord wederom aan de Spijkenissers, die uitkwamen zonder de geblesseerde Boudy Hoogendoorn, maar ook nu zondigde Dorothea zich aan het missen van de kansen. Vlak voor tijd kregen de bezoekers de kous op de kop, toen Fabian Koster in de fout ging en een Bergschenhoeker de 2-1 liet aantekenen. Spijkenisse is door de nederlaag teruggevallen naar de vierde plaats op vijf punten van koploper Deltasport. Aanstaande zaterdag staat de Rijnmondkraker in Vlaardingen tegen Deltasport op het programma.

Spijkenisse: Dyron Bijl; Elwin Spoel, Fabian Koster (85. Julien Gret), Ivan Divkovic, Jeffrey Schenk; Harvey Wijngaarde (80. Runell Martis); Shane van den Engel, Breuklin Almeida (70. Djoemian Sarkam), Stefano Zevenbergen; Ruperto Dorothea, Onno Doeland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant