Afbeelding

Voorleesdagen in bibliotheek

Actueel 30 keer gelezen

Spijkenisse - Van woensdag 23 januari t/m zaterdag 2 februari vinden de Nationale Voorleesdagen plaats. De Boekenberg doet mee: ze organiseert twee activiteiten en een actie.

Babygebarentaal
Donderdag 24 januari wordt van 19.30 tot 21.30 uur een workshop Babygebarentaal voor ouders georganiseerd. Kleine kinderen willen graag vertellen. Praten lukt nog niet, maar gebaren maken kunnen ze wel. Door het gebruik van gebaren krijgen u en uw kind de kans om te communiceren wat de onderlinge band al in een vroeg stadium verstevigt. Kaarten kosten € 5,- voor niet-leden, € 2,50 voor leden.

Muziek op Schoot
Dinsdag 29 januari is er van 10.00 tot 11.00 uur een workshop over muziek voor kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 4 jaar. Kinderen worden geboren met een natuurlijke gevoeligheid voor muziek. Er worden oude en nieuwe kinderliedjes gezongen en elk liedje wordt ondersteund door een muzikale activiteit en instrumenten. Samen genieten met je (klein)kind is het belangrijkst op deze morgen. Kaarten kosten € 2,50.

Actie
Het prentenboek Nog 100 nachtjes slapen van Milja Praagman is gekozen tot het Prentenboek van het Jaar 2013. Tijdens de Nationale Voorleesdagen kunnen kinderen in de leeftijd van 0 t/m 6 jaar gratis lid worden de bibliotheek. In deze periode hoeft u de inschrijfkosten niet te betalen. Bovendien ontvangen de nieuwe leden een attentie (zolang de voorraad strekt). Kaarten voor de activiteiten zijn verkrijgbaar bij de klantenservice of via www.deboekenberg.nl.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant