In de regio zijn alle winkels open en met kerstactiviteiten. In Spijkenisse ook.
In de regio zijn alle winkels open en met kerstactiviteiten. In Spijkenisse ook.

Wat gaan we vandaag eens doen?

Actueel 165 keer gelezen

Regio - Veel mensen kunnen de komende dagen genieten van extra vrije tijd. En misschien wilt u ook wel iets leuks gaan doen. Maar wat? Weekblad Spijkenisse zet in deze periode van gezelligheid en samenzijn elke dag even de activiteiten op een rij.

Spijkenisse, Kerstmiddag voor senioren, van 13.30-16.00 uur. Met koor en volksdansen en mee zingen. Koffie met iets lekker en bowl. Kosten € 5,- incl. consumpties. Vooraf aanmelden via 506752. Locatie: Mei, Winston Churchilllaan 31.

Spijkenisse, Koopzondag in Kerstsfeer, van 12.00-17.00 uur, pleinen met kerstchalets en –kramen, ritje met Kerstman op arrenslee, kunststof schaatsbaan, springkussen en schminken en muziek door koren en looporkesten. Locatie: Centrum.

Spijkenisse, Toneelvoorstelling/thriller, Het Thriller Theater - Dial M for Murder (try-out), vanaf 20.15 uur. Locatie: theater De Stoep, Groenoordweg 1. Kaartverkoop en info via www.destoep.nu.

Abbenbroek, Kerstverhaal, blaaskwartet en zang door kinderen basis- en zondagsschool. Vanaf 18.00 uur. Locatie: Kerk, Kerkplein 11.

Hellevoetsluis, Koopzondag in Kerstsfeer, van 12.00-17.00 uur. Kinderprogramma: kerstboomversier-race op het grote plein. Bij de Kerst Surprise Car schminken en ballonnenbeestjes maken. Kerstvrouwtjes met ezeltje delen traktaties uit, muziek van een sneeuwpop Lidy, Swingen met het Dickens Dixielandorkest en The Lighthouse Singers. Kerstman en Kerstwoman in een rijdende kerstboom met panfluit verzorgen kerstliedjes.

Brielle, Koopzondag in Kerstsfeer, van 12.00-17.00 uur. Brielle rond 1571 tijdens de Spaanse overheersing. Herberg geopend aan de Voorstraat, geuzenkinderen zingen. Oude ambachten, Dickenskoor, de Kerstman deelt vanuit zijn arrenslee mandarijntjes uit. De bottelierskar rijdt rond om iedereen die is verkleed warme chocomel of glühwein aan te bieden. In de Catharijnekerk luisteen naar Christmas Carols door Cantorij en naar kerstverhalen. Op het Catharijnehof staat de tent van de Zotten.

Rozenburg, IJsbaan van 10.00 tot 22.00 uur, vanaf 14.00 uur is er een clown aanwezig. Locatie: Raadshuisplein.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant