Afbeelding

Kerstmarkt of Kerstshoppen?

Actueel 57 keer gelezen

Wat wordt het vandaag? Schaatsen op de Rozenburgse ijsbaan en de kerstmarkt bezoeken? Of heeft u meer zin in de kerstmarkt van Heenvliet met het stoomtreintje? Of gaat u genieten van het Kerstshoppen vandaag en morgen in Spijkenisse? We hebben de activiteiten op een rijtje gezet.

Spijkenisse  - Vandaag en morgen is het goed winkelen in de stad. Zaterdag kunt Kerstshoppen van 10.00-17.00 uur, en morgen van 12.00-17.00 uur. Op de pleinen staan diverse kerstchalets en –kramen, kinderen kunnen een ritje met de Kerstman op zijn arrenslee maken, er is een springkussen, een schminkkraam en de kerstsfeer komt er nog extra door muziek van koren en looporkesten. Dit vindt plaats in het centrum. Op het Theaterplein ligt bovendien een kunststof ijsbaan. Schaatsen zijn te huur bij de baan.

Rozenburg - Vandaag opent de ijsbaan om 18.00 uur zijn deuren met een optreden van Crazy Piano's en vanaf 17.00 uur begint ook de Kerstmarkt.. Kerstspullen en home decoratie bij de kramen te koop. Ook met warme chocolademelk, glühwein, oliebollen, schnapps. De markt en de ijsbaan liggen bij het Raadhuisplein. De markt duurt tot 21.30 uur, de baan blijft open tot 22.00 uur.

Heenvliet - Vandaag vindt de 25e Kerstmarkt op de Markt in Heenvliet plaats. Het jubileumjaar wordt extra feestelijk gemaakt met een Dixie Kerstmannenband en een echte skibaan en andere activiteiten. Ook het Heenvliets Shantykoor “3x Niks”, dit keer met gastoptreden van dameskoor “Sparkling” brengen de markt in kerstsfeer. Bij diverse marktkramen kunt u Kerstinkopen doen. Met oliebollen, warme chocolademelk en Glühwein en andere winterse lekkernijen. Kinderen kunnen Kerstballen versieren en een rit maken in het stoomtreintje. De Kerstmarkt begint om 16.00 uur en duurt tot 21.00 uur.



Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant