Afbeelding

WPS doneert voor rolstoelschommel

Actueel 88 keer gelezen

Spijkenisse - Wijkgroepen Platform Spijkenisse (WPS) geeft op zondag 16 december € 1.000,- aan de jarige Stichting Vrienden van Zuidwester. Het WPS doneert het bedrag voor de aanschaf van een rolstoelschommel. Na de overhandiging van de cheque zal er voor de cliënten een workshop door rapper Jochem Westerhof worden gegeven.

De Stichting Vrienden van Zuidwester zet zich om het leven van cliënten van de Zuidwester op verschillende manieren plezieriger te maken. De stichting viert dit jaar haar 10-jarig bestaan en dat werd gevierd met allerhande activiteiten. Zo heeft een troubadour diverse woningen van de Zuidwester in Spijkenisse bezocht met muziek en zang. In juli van dit jaar werd de speeltuin Het Pauwennest bij kinderboerderij De Trotse Pauw geopend. Naast de kinderboerderij is een woonlocatie van Zuidwester gevestigd en de cliënten waren dan ook maar wat blij met de komst van de speeltuin.

Vooral omdat de stichting voor fondsenwerving had gezorgd voor een rolstoel-draaimolen zodat ook mensen met een beperking gebruik kunnen maken van de speeltuin. Onlangs startten ouders van drie cliënten een actie om een rolstoelschommel voor meervoudig gehandicapten met hun doorgaans grote, speciale rolstoelen, aan te schaffen. In samenwerking met de stichting organiseerden de ouders een benefietconcert waarvan de opbrengst voor de aanschaf van de schommel bestemd is. Met de gift van WPS half december komt de aankoop een stap dichterbij.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant