Thea van den Heuvel.
Thea van den Heuvel.

Eerste ja-woord in bibliotheek

Actueel 169 keer gelezen

Spijkenisse - Op vrijdag 4 januari 2013 om 12.00 uur vindt de allereerste bruiloft plaats op het terras van bibliotheek De Boekenberg. Bas Zuidgeest (32) en Rosa Croes (32) uit Spijkenisse geven elkaar op deze bijzondere dag het ja-woord. De bibliotheek is vanaf 2013 een officiële trouwlocatie in Spijkenisse.

Het tweetal kende elkaar al geruime tijd, maar tijdens een feestje sloeg de vonk pas echt over. Via Facebook leerde het stel elkaar beter kennen en maakte diverse afspraakjes. Tijdens een feestelijk diner, op maandag 22 oktober 2012, vroeg Bas in het bijzijn van zijn bijna voltallige familie Rosa ten huwelijk. Zelfs familie uit het buitenland was via Skype getuige van het aanzoek. Het stel had in eerste instantie de bibliotheek uitgekozen als achtergrond voor de huwelijksreportage.

Toen zij hoorden dat er vanaf 2013 getrouwd kon worden in de gloednieuwe bibliotheek waren zij direct enthousiast. ‘Door te trouwen in dit gebouw zijn wij op een hele bijzondere manier verbonden aan een architectonisch kunststukje midden in Spijkenisse. Dat wij als allereerste op deze locatie mogen trouwen vinden wij heel speciaal’ zo zegt het paar. Tijdens de bruiloft zijn hun twee zoontjes Javon (6) en Julian (4) de bruidsjonkers en hun nichtje Yasmin (6) het bruidsmeisje. Mevrouw Hennip, ambtenaar van de burgerlijke stand én goede vriendin van de familie Zuidgeest, leidt de ceremonie. De bruiloft is alleen voor genodigden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant