Afbeelding

Polikliniek Cardiologie heropent gefaseerd

Actueel 58 keer gelezen

Spijkenisse - Het Ruwaard van Putten Ziekenhuis heropent op maandag 17 december, met instemming van de Inspectie voor de Gezondheidszorg, de polikliniek Cardiologie. De polikliniek zal geleidelijk aan weer volledig gaan draaien met cardiologen van het Maasstad Ziekenhuis.

De verpleegafdeling blijft voorlopig nog gesloten. Voorafgaand aan de opening heeft het ziekenhuis een plan van aanpak besproken met de Inspectie voor de Gezondheidszorg, de Stichting Cardiologen Club Rijnmond en de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie.

Gefaseerde opbouw
De polikliniek Cardiologie gaat maandag 17 december open met twee cardiologen die beiden één dagdeel spreekuur houden. Daarna wordt geleidelijk het aantal cardiologen en spreekuren uitgebreid. Naar verwachting zal het nog enkele weken duren voordat de polikliniek weer volledig draait. In eerste instantie vinden alle spreekuren plaats in het ziekenhuis in Spijkenisse. De spreekuren Cardiologie op de buitenpoliklinieken in Hellevoetsluis, Hoogvliet en Rozenburg worden voorlopig niet ingevuld.

Verpleegafdeling
De verpleegafdeling Cardiologie van het Ruwaard van Putten Ziekenhuis blijft voorlopig nog gesloten. In de tussentijd worden hartpatiënten nog steeds opgenomen op de afdeling Cardiologie van het Maasstad Ziekenhuis, het Ikazia Ziekenhuis of het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant