Afbeelding

Nomineren voor Groene Lint kan weer

Actueel 71 keer gelezen

Spijkenisse - Op 30 mei 2013, tijdens Meimaand Milieumaand , wordt de winnaar van Het Groene Lint bekend gemaakt. Het Groene Lint is een prijs van de Milieugroep Spijkenisse.

Het is een oorkonde, voor inspanningen gedaan op het gebied van natuur, milieu of duurzaamheid in Spijkenisse. Voor de prijs komen personen, groepen, maar ook bedrijven in aanmerking. Voorwaarde is dat zij in 2012 iets extra’s hebben gedaan op het gebied van natuur, milieu of duurzaamheid in Spijkenisse.

Iedereen kan kandidaten aanmelden. Weet u bijvoorbeeld een bedrijf dat bezig is voor meer biodiversiteit op haar terrein, of weet u van een bijzonder initiatief om energie te besparen? Meldt het, want misschien wordt uw kandidaat de winnaar van Het Groene Lint 2013. De jury, bestaande uit ex-winnaars, nomineert begin 2013 drie kandidaten de inwoners van Spijkenisse kiezen daaruit de winnaar.

Hoe aanmelden?
U kunt een kandidaat alleen schriftelijk aanmelden. Omschrijf zo volledig mogelijk waarom u vindt dat juist uw kandidaat het lint verdient. Stuur de melding aan het secretariaat van de jury, Krekelveen 222, 3205 RH te Spijkenisse of per e-mail aan benbburger@hotmail.com. Aanmelden kan ook via de website www.milieugroepspijkenisse.nl. Voor telefonische vragen kunt u contact opnemen met de secretaris via 634852.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant