Afbeelding

Leuk kerstfeestje bij BIK

Actueel 79 keer gelezen

Spijkenisse - BIK (Behoud Indische Kultuur) Spijkenisse organiseert zaterdag 15 december 2012 in het wijkcentrum Groenewoud, gebouw De Sleutel, Eikenlaan 88e , Spijkenisse een dansavond met levende muziek van de band Mutiara. Dit voor alle belangstellenden, buurtbewoners en sympathisanten om de sociale kontakten te bevorderen. Iedereen is van harte welkom.

Bij het gebouw de Sleutel is voldoende parkeerplaats aanwezig. Aanvang 19.30 uur tot 00.00 uur. Er wordt een bijdrage van 5,50 Euro p.p. gevraagd en de Indische snacks wordt verzorgd door Poetri Ajoe. Ook is er een eenvoudige tombola. Wilt u meer informatie of een kaart reserveren bel dan naar 0181-617793 bgg 06-4814604. Of stuur een mailtje naar bikspijkenisse@kpnmail.nl. Het thema is Kerst. Er wordt dus met speciale aandacht gekeken naar diegenen die met een leuke kerstmuts, kerststropdas, kerstjurk etc. durven te komen.

BIK organiseert drie tot vier avonden per jaar en een klein aantal themabijeenkomsten. De volgende avond zal plaatsvinden op zaterdag 23 maart 2013. In februari wordt er een thema-avond georganiseerd met als thema: Hoe om te gaan met het geld dat men heeft. Het is de bedoeling om met elkaar te discussiëren en tips uit te wisselen. BIK u allen fijne dagen met elkaar toe.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant