Afbeelding

Noodoproep Voedselbank

Actueel 99 keer gelezen

Spijkenisse - Op vrijdag 14 en zaterdag 15 december organiseert de Voedselbank de supermarktactie in Spijkenisse, Zuidland, Heenvliet, Brielle, Heenvliet, Oostvoorne en Rockanje.

In iedere supermarkt staan vrijwilligers om uw gift in ontvangst te nemen. Deze vrijwilligers werken in blokken van 2,5 uur. Maar er zijn niet genoeg vrijwilligers en daarom doet de Voedselbank een noodoproep.

Medeleven
Omdat er niet voldoende vrijwilligers zijn, stagneert de actie. In deze slechte economische tijd, is uw medeleven en inzet harder nodig dan ooit. Immers, de Voedselbank merkt dat de donaties van bedrijven en supermarkten minder worden. Tegelijkertijd krijgt de Voedselbank steeds meer cliënten, want er raken steeds meer mensen in financiële problemen.

Aanmelden
Met deze actie kan de Voedselbank de cliënten met de feestdagen een extraatje geven en vult de organisatie de noodvoorraad aan voor de weken dat de aanvoer vanuit het distributiecentrum laag is. Daarom zoekt de Voedselbank dringend vrijwilligers. Heeft u hart voor een ander die het minder heeft? Meldt u zich dan aan! Dat kan via supermarktactie@gmail.com of via 664081.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant