Afbeelding

Zoekactie naar ketting Nanda

Actueel 81 keer gelezen

BREKEND Spijkenisse - Specialisten en een duikteam van de politie hebben vandaag in de omgeving van de Malledijk in Spijkenisse gezocht naar de ketting van de 43-jarige Nanda Kerklaan die daar op de vroege ochtend van 28 januari gevonden werd in een sloot vlakbij de Malledijk.

Ze werd zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht, waar ze enkele dagen later aan haar verwondingen overleed. In eerste instantie kon niet vastgesteld worden of er sprake was van een ongeval of een misdrijf. Omdat haar tas vlakbij haar werd gevonden, werd de zaak afgesloten. Tijdens het onderzoek naar de dood van Farida Zargar kwam ook de mogelijke betrokkenheid van Patrick S. bij de dood van Nanda aan de orde.

In het onderzoek is nu informatie binnengekomen die erop zou duiden dat van de vrouw een halsketting is afgenomen. Het politieteam zocht met een metaaldetector in een ruim gebied rondom de plek waar de vrouw werd gevonden. In de sloot ging het duikteam op zoek naar de ketting. De ketting is niet gevonden, wel een slagwapen waarmee Nanda vermoedelijk is geslagen. Volgende week wordt de zaak pro forma behandeld en dan zal de officier van justitie meer mededelingen doen over de gevonden voorwerpen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant