Afbeelding

Noodkreet: secretaris gezocht

Actueel 78 keer gelezen

In deze jachtige tijd is er soms weinig tijd om onze zieke, gehandicapte of eenzame medemens wat extra aandacht te geven. Gelukkig is er de Zonnebloem die samen met al haar vrijwilligers op gezette tijden gezellige activiteiten organiseert.

In Spijkenisse is dat o.a. de afdeling Spijkenisse Noord. Op 28 november wordt er een Sinterklaasmiddag georganiseerd en op 12 december a.s. gaat de afdeling met een flink aantal gasten en vrijwilligers naar een kerstmarkt in Oud Beijerland.

Nieuw secretaris gezocht
Een afdeling wordt geleid door een bestuur, maar door statutaire veranderingen die o.a. inhouden dat een bestuurslid niet langer dan 12 jaar aaneengesloten in een bestuur mag zitten is de secretaris gedwongen er mee op te houden. Na al een jaar dispensatie te hebben gehad moet de afdeling in februari 2014 definitief afscheid van haar nemen als bestuurslid. Het bestuur is dan ook naarstig op zoek naar een nieuwe secretaris die het leuk vindt onderdeel te mogen zijn van een geweldige club mensen die het elke keer weer voor elkaar krijgt een lach op de gezichten van de gasten te toveren, maar die tevens in staat is het secretariaat te voeren. Natuurlijk zal zij / hij in het begin rekenen op ondersteuning van de vertrekkende secretaris.

Spreekt dit jou aan, zoek dan contact met de afdeling Noord en maak een afspraak. Je kunt de afspraak maken via de secretaris, tinekebol@hotmail.com of via 3202kg1@hetnet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant