Afbeelding

Mitra weer overvallen

Actueel 97 keer gelezen

Spijkenisse - Voor de tweede keer in korte tijd is de drankwinkel Mitra aan het Vasalisplein in Spijkenisse overvallen. De politie is op zoek naar de dader. Een man bedreigde de medewerkster met een steekwapen en deed een greep in de kassalade.

Daarna rende hij er met een onbekend geldbedrag de winkel uit. Er waren tijdens de overval geen klanten aanwezig in de winkel. Agenten stelden direct in de omgeving een onderzoek in en hebben camerabeelden en sporen veilig gesteld. Het gaat om een blanke man van ongeveer 1.85 m. Hij heeft een onverzorgd uiterlijk en draagt een zwarte jas en zwarte pet.

Hekelingen
De dader vluchtte met een onbekende buit richting Hekelingen Spijkenisse. De politie vond op het fietspad Drogendijk richting Hekelingen een voorwerp wat met de overval te maken heeft, vermoedelijk gaat dit om het wapen. Het voorwerp is door de recherche veilig gesteld.

Vorige week
Op 7 november werd de slijterij ook overvallen. Het signalement komt overeen met de verdachte van vorige week, alleen ging de verdachte er toen vandoor op een Berini-brommer met zwarte zijtassen. Volgens de politie is het dan ook goed mogelijk dat het om dezelfde man gaat.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant