Afbeelding

Xperience voor jonge autorijders

Actueel 72 keer gelezen

Spijkenisse - Jonge autorijders van 18 tot en met 24 jaar uit Spijkenisse en Hekelingen die tussen de drie maanden en twee jaar hun rijbewijs hebben, kunnen op zaterdag 29 september gratis meedoen aan “The DriveXperience”.

Dit is een praktijkdag voor jonge autorijders, waarvoor auto’s gratis beschikbaar worden gesteld. Deze dag geeft jongeren de kans om zélf in de praktijk te ervaren hoe goed ze in het verkeer zijn en welke verbeterpunten er mogelijk zijn.

De dag vindt plaats op het terrein van Van Hamburg Cleaning aan de Lorentzweg 15. De DriveXperience bestaat uit diverse onderdelen. Zo is er een praktijkrit door de omgeving, waarbij samen met twee andere jongeren en een coach elkaars rijstijl wordt beoordeeld. Verder kunnen jongeren ervaren hoe het is om op een glad wegdek onverwacht een noodstop te maken, en is er onder leiding van een deskundige een groepsdiscussie en ervaringsuitwisseling over de werking van alcohol en drugs in relatie tot autorijden. Belangstellenden krijgen na aanmelding via internet een eigen inlogcode om via internet op de site van CitoDrive alvast een test te doen om te zien wat voor soort autorijder ze zijn. Na de praktijkdag is er via een eigen inlogcode nóg een toets via internet.

Aanmelden via de website
Aanmelden voor deze dag kan via www.thedrivexperience.nl of op www.jongeautorijders.nl. Daar is ook meer informatie over deze praktijkdagen te vinden. Deelnemers krijgen na aanmelding alle informatie per email toegestuurd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant