Afbeelding

Jolanda Boers is Moeder met Lef

Actueel 423 keer gelezen

Spijkenisse - Echt veel spectaculairder had het vorige week donderdag avond niet gekund; de bekendmaking van de winnares van Moeders met Lef. Jolanda Broers en Saskia Naarden waren de twee finalisten die overgebleven waren uit een groep van dertig moeders. Dertig moeders met lef en vooral ondernemingszin die hun ondernemingsplan indienden om zo de sleutel te winnen van een winkelpand waar een half jaar lang gratis gebruik van gemaakt mag worden.

Initiatiefnemer van de actie Corio had behoorlijk uitgepakt bij de bekendmaking van de winnares. Trad eerder op de avond Charly Luske op, even later stond het Theaterplein behoorlijk vol voor Jan Smit die, voordat hij optrad, de winnares van Moeders met Lef bekend maakte. En na heus tromgeroffel werd Jolanda Broers uitgeroepen tot de winnares. Jolanda zal in het pand, wat nog uitgekozen zal gaan worden, een uitvaartwinkel beginnen. Velen hadden verwacht dat Saskia zou winnen met haar opvang voor kinderen. Immers, een opvang voor kinderen zou de winkelende ouders in het centrum kunnen houden.

De beide finalisten eindigden akelig dicht bij elkaar maar het feit dat Jolanda de meeste publieksstemmen had gaf de doorslag voor de jury. Nadat Jolanda uit handen van Jan Smit de sleutel van haar pand mocht ontvangen verzorgde de Volendamse zanger een optreden en een signeersessie. Een dolgelukkige Jolanda met tranen in de ogen en een glas champagne in de hand: ‘Ik heb heel erg gehoopt dat ik zou winnen maar niet verwacht! Nu gaan we met Corio de plannen verder uitwerken en ontwikkelen en een pand uitzoeken. Het is geweldig!’. Al vanaf het begin van de actie adviseerde Corio alle 450 deelneemsters om sponsors te zoeken; iets waar Corio totaal geen invloed op had in hun adviserende rol. Hier werd dan ook behoorlijk gehoor aan gegeven. Evenals alle deelneemsters ondernam ook Jolanda stappen en zij is inmiddels onder de hoede genomen door een grote uitvaartverzorger die ook de naam zal verbinden aan de te openen winkel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant