Afbeelding

Funtoren officieel geopend

Actueel 91 keer gelezen

Spijkenisse - Dit weekend werd op Scouting Hartelgroep het Overvliegfeest gevierd. Als afsluiting van dit superleuke weekend werd de Funtoren officieel geopend!

Het hele weekend stond in het teken van Black&White. Er waren heel veel kids te zien die als Zwart Witje verkleed waren. Hier werden foto´s van gemaakt, waar op gestemd kon worden. Menno en Rogier kregen maar liefst 25 stemmen! Zij waren de allermooiste Zwart Witjes van het weekend. En daarom mochten zij officieel de toren openen.

Om 14 uur werd er voorzichtig naar boven geklommen. Het was toch wel spannend. Het is tenslotte Superhoog boven op de toren! Rogier werd goed gezekerd, en voorzichtig ging het hekje open. Aangemoedigd door zijn jongere broertje Menno stapte Rogier voorzichtig over de rand. Onder luid gejuich van de hele groep bereikte Rogier weer de grond. En hiermee was de Funtoren officieel geopend!
De hele zomer is er hard gewerkt aan de Funtoren om deze net voor het Overvliegfeest af te krijgen. Scouting Hartelgroep is trots op deze nieuwe aanwinst. De Scouts kunnen niet wachten tot ze allemaal gebruik kunnen maken van de Funtoren. Deze zal de komende weken tijdens opkomsten dan ook veel gebruikt worden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant