Afbeelding

Spijkenisser Kunstroute

Actueel 85 keer gelezen

De Spijkenisser Kunstroute beleeft op 20 en 21 april zijn zesde editie en is inmiddels uitgegroeid tot een evenement dat grote bekendheid en waardering geniet in onze regio en tot ver daar buiten. In het weekend van 20 en 21 april tonen Spijkenisser kunstenaars hun werk in eigen huis, atelier of expositieruimten.

Ieder kan naar eigen interesse een route samenstellen langs de deelnemende adressen.
In een uitstekend verzorgde brochure vindt men informatie over de deelnemende kunstenaars en een kaart waarop alle locaties zijn aangegeven. Kunstenaars die willen deelnemen aan de Kunstroute kunnen zich vanaf heden aanmelden. Hen wordt met klem geadviseerd, zich vooral TIJDIG aan te melden. In verband met de tijd die het kost om de brochure samen te stellen, sluit de inschrijving al op 15 november.

Inschrijvingen die na deze datum binnen komen, kunnen niet meer in behandeling worden genomen. Alle aanmeldingen worden beoordeeld door een onafhankelijke, externe ballotagecommissie bestaande uit galeriehouders en gerenommeerde kunstenaars. Alle aanmelders krijgen begin 2013 bericht of hun aanmelding gehonoreerd is. Voor meer informatie en het aanmeldingsformulier kan men terecht op www.kunstroutespijkenisse.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant