Afbeelding

Bewonersbijeenkomst Groenvisie druk

Actueel 74 keer gelezen

Rozenburg - Maandagavond 3 september werd in de Raadzaal van deelgemeente Rozenburg de Groenvisie voorgelegd aan bewoners van Rozenburg.

Met de boodschap dat de deelgemeente veel belang hecht aan de inbreng van bewoners op het gebied van de voorgenomen herinrichting van de groenvoorziening, gaf portefeuillehouder Arie Mol de aftrap van de goedbezochte bewonersbijeenkomst.

Vervolgens gaf Csaba Zsiros van Stadsontwikkeling Rotterdam een presentatie van zijn bevindingen over de huidige stand van zaken van het groen in Rozenburg. Om zijn presentatie toe te lichten werden bewoners uitgenodigd een aantal groenplekken te bezichtigen.

Daarna werden de bewoners in twee groepen verdeeld en was er ruimte voor eigen inbreng aan de hand van een aantal vragen. De reacties werden verwerkt in een voorlopige conclusie die later verder uitgewerkt zal worden. De bewoners die deelgenomen hebben aan deze bijeenkomst worden op de hoogte gesteld van de uiteindelijke conclusie.

De deelraad zal op 27 september tijdens de gecombineerde commissies Welzijn, Financiën & Economie en Bestuur, Veiligheid en Buitenruimte om advies worden gevraagd voor de verdere uitwerking van de Groenvisie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant