Eén van de beschikbare woningen
Eén van de beschikbare woningen

Proefwonen van start

Actueel 56 keer gelezen

Spijkenisse - Proefwonen: een aantal dagen uitproberen hoe het is om ergens anders te wonen. In Spijkenisse kan het.

In vijf dagen krijgen proefwoners een duidelijk beeld van alles wat Spijkenisse te bieden heeft. De eerste drie gezinnen komen woensdag 22 augustus naar Spijkenisse. De gemeente heeft als onderkomen een gemeubileerd appartement in Rokade ter beschikking, Maasdelta biedt een appartement in City Plaza en eengezinswoning in Hoogwerf aan.

De proefwoners krijgen een programma aangeboden zodat ze kennis kunnen maken met de stad. Ze maken een stadswandeling onder leiding van een stadsgids en brengen een bezoek aan de horeca in Spijkenisse voor een diner, lunch of ontbijt. Ook maken zij een tocht met fluisterboot De IJsvogel om de natuur in en rondom Spijkenisse te ontdekken. Deze eerste groep kan ook naar het SpijkenisseFestival en krijgt kaartjes voor het optreden van de wereldberoemde Spijkenisser Afrojack (& Friends) op 23 augustus.

De gehele periode hebben zij fietsen tot hun beschikking waarmee zij de stad en de omgeving kunnen verkennen. Bent u nieuwsgierig geworden naar alles wat Spijkenisse te bieden heeft en wilt u ook proefwonen? Van 5 tot 9 september en 19 tot 23 september kan weer een aantal gezinnen in Spijkenisse proefwonen. Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via www.spijkenisse.nl/proefwonen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant