Hond Jack wacht op u in Spijkenisse
Hond Jack wacht op u in Spijkenisse

Dieren in de schijnwerpers

Actueel 108 keer gelezen

Spijkenisse/Rozenburg - Vorig jaar om deze tijd voerden de asielen actie en vroegen zij aandacht voor de zorgenkindjes die in de asielen verblijven. Dit zijn dieren, die om wat voor reden dan ook, al wat langer in de asielen zitten en daarom extra aandacht verdienen.

Vorig jaar werden door de actie alle dieren geplaatst. Dit jaar noemt de Dierenbescherming Rijnmond de actie ‘Dieren in de schijnwerpers’. De dieren worden geplaatst met korting: hoe langer het dier is het asiel zit, des te hoger is de korting. Neem een kijkje in een van de asielen van Dierenbescherming Rijnmond.

U vindt ze op de volgende adressen: De Noord 102, Krimpen aan den IJssel; Abraham van Stolkweg 33, Rotterdam; Laan van Nieuw Blankenburg 384, Rozenburg ; Sportlaan 2, Schiedam; Markenburgweg 1, Spijkenisse en Koggehaven 16, Vlaardingen. Heeft u belangstelling voor een konijn of knaagdier: Knaagspoor, Kastanjelaan 27-a, Ridderkerk. Alle vestigingen zijn bereikbaar via 088 - 34 37 112 of neem een kijkje op www.asielenrijnmond.dierenbescherming.nl waar u onder de button ‘dieren in de schijnwerpers’ de actiedieren kunt zien.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant