Afbeelding

Vlam in de pan na zoen op feest

Actueel 52 keer gelezen

Spijkenisse - Een 23-jarige vrouw uit Spijkenisse zou tijdens een feestje op een camping in het Noord Brabantse Chaam een vrouw uit Schiedam hebben mishandeld omdat die zoende met haar vriend. De 53-jarige stiefvader van het slachtoffer zou daarop het stel uit Spijkenisse, de 23-jarige vrouw en haar 28-jarige vriend, hebben mishandeld.

De verklaringen van de beide partijen spreken elkaar flink tegen. De 26-jarige Schiedamse deed aangifte. Ze vertelde dat zij op een feestje was. De Spijkenisser, een bekende, kwam op haar af en wilde haar zoenen. Zij duwde hem weg. Op dat moment kwam zijn vriendin binnen. De vrouw begon haar direct te slaan en aan haar haren te trekken. Vervolgens sloeg haar belager een glas kapot tegen de muur en sloeg de Schiedamse daarmee in haar gezicht.

Het slachtoffer liet in het ziekenhuis een wond op haar voorhoofd hechten. Verder liep ze een hersenschudding op. De 23-jarige vrouw uit Spijkenisse moest ook naar het ziekenhuis. Zij vertelde dat de 53-jarige stiefvader haar met gebalde vuist op haar oog had geslagen. Ze viel op de grond, waarna ze ook nog getrapt werd. De politie arresteerde de 53-jarige Schiedammer en de 23-jarige vrouw uit Spijkenisse als verdachte.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant