Foto: Ludvie Mailuhu
Foto: Ludvie Mailuhu

Win gratis kaarten voor Afrojack

Actueel 102 keer gelezen

BREKEND Spijkenisse - Dj Afrojack heeft zaterdagavond het Holland Heineken House op zijn kop gezet. De wereldberoemde dj was de eerste surprise-act in het Nederlandse feestpaleis in Londen. Maar weinig Spijkenissers waren waarschijnlijk getuige van de spectaculaire show van Spijkenisser Nick van de Wall.

Afrojack vult opnieuw het donderdagavond programma van het SpijkenisseFestival. Die avond kun je vast zijn opzwepende clubmix met Shermanology Can’t Stop Me horen. En het pas uitgebrachte Rock the House. Ook de kaarten voor die avond waren heel snel uitverkocht. Maar Weekblad Spijkenisse heeft nog een setje kaarten weten te bemachtigen en die geeft ze weg! Wil jij er bij zijn? Lees dan verder.

Kaarten winnen?
Wil jij twee kaarten winnen? Stuur dan uiterlijk zondag 5 augustus om 18.00 uur een email naar redactie@weekbladspijkenisse.nl. Let op: zet in het mailtje je naam, je adres en je telefoonnummer. Inzendingen zonder deze gegevens worden niet in behandeling genomen. Maandag 6 augustus hoor je of je gewonnen hebt, de dag erna worden de namen van de winnaars gepubliceerd in de krant.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant