Afbeelding

Win kaarten voor ‘t Molengors!

Actueel 218 keer gelezen

Spijkenisse - We geven voor de thuisblijvers 3 x 2 vrijkaarten voor buitenzwembad ‘t Molengors in Zuidland weg! Lees verder en ontdek wat je moet doen om kaarten te winnen. Zwembad ’t Molengors is een gezellig openluchtzwembad met drie baden: een badje voor de allerkleinsten, een ruim bad voor kinderen zonder zwemdiploma en een 25 meter bad voor iedereen met zwemdiploma.

Glijbanen, speeltoestellen, een groot springkussen, een pannaveldje en een grote ligweide zorgen ook voor veel plezier op het droge. En wie iets wil eten of drinken, kan voor weinig geld in 't Winkeltje ijs, chips, snoep, tosti's, fris, koffie of thee kopen. Het zwembad is elk zomerseizoen tussen eind april en begin september open. Kijk voor je gaat, even op de website of op Twitter. Als het wat minder weer is, hanteert het bad andere openingstijden. Iedere morgen kun je op www.zwembadmolengors.nl of @molengors de tijden lezen. Wil jij wel winnen? Stuur dan uiterlijk zondag 29 juli om 18.00 uur een email naar redactie@weekbladspijkenisse.nl. Zet in het mailtje je naam en je telefoonnummer. Maandag 30 juli hoor je of je gewonnen hebt, de dag erna worden de namen van de winnaars gepubliceerd in de krant. De kaartjes zijn geldig tot het einde van het seizoen dus je kunt zelf een dag uitkiezen om te gaan.

Winnaars
Mevrouw G.Vermeer won 3 kaarten voor het Geuzenpaleis, mevrouw S. Bosma 2 kaarten. Elijah, Delane en Leoni wonnen ieder 3 toegangskaarten voor Y-Land 100% Fris. De winnaars zijn geïnformeerd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant