Afbeelding

Parkeerbeleid Spijkenisse

Actueel 82 keer gelezen

INGEZONDEN BRIEF Arian van Doorn uit Spijkenisse trekt aan de bel over het nieuwe parkeerbeleid. Hij stuurde ons een open brief.

De gemeente Spijkenisse heeft in de strijd tegen de “zware” criminaliteit een enorme slag geslagen. Ongehoorzame burgers in Spijkenisse die het brutale lef hadden hun parkeerticket na gebruik aan een volgende passant te geven komen nu bedrogen uit.

De gemeente heeft namelijk nieuwe parkeermeters geïnstalleerd die dit onmogelijk maken. Vanaf heden is het alleen maar mogelijk met de pinpas een kaartje onder vermelding van het kenteken uit de automaat te halen. Ik kan alleen maar raden naar de enorme extra inkomsten die dit de gemeente oplevert, maar ik verzeker u dat de gemeente lasten volgend jaar niet gaan stijgen. Uiteraard nemen we graag op de koop toe dat de automaten dermate ingewikkeld zijn dat het voor de gemiddelde 65+ niet meer mogelijk gebruik te maken van deze dienst en natuurlijk vinden wij het geen enkel probleem dat de apparaten door de complexe software regelmatig haperen. Tevens zal het geen inwoner verbazen dat studenten worden ingezet om u ter plekke te assisteren het gebruiksvriendelijke menu van de nieuwe parkeermeters stap voor stap met u door te nemen!

Laten we vooral geen begrip hebben voor de inwoners en winkeliers van Spijkenisse die bezwaar maken tegen deze nieuwe parkeermeters. In de huidige crisistijd is het toch geen enkel probleem dat Hoogvliet mee profiteert van dit beleid? Respect voor de verantwoordelijke ambtenaar die zijn rug nu recht houdt en niet bezwijkt onder de regen van bezwaren. Dit is de prijs die we graag met elkaar betalen voor rechtvaardigheid!

A.H. van Doorn te Spijkenisse

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant