Afbeelding

Win kaarten voor 't Geuzenpaleis

Actueel 123 keer gelezen

LEZERSACTIE Spijkenisse - We geven voor de thuisblijvers 1 x 3 en 1 x 2 vrijkaarten à € 6,50 per stuk voor ’t Geuzenpaleis weg! Ontdek wat er te doen is en wat je moet doen om kaarten te winnen. 't Geuzenpaleis is een groot overdekt kinderspeelparadijs. Binnen dus, maar in de zomer is het buitenterrein ook geopend.

In de grote speelhal kun je rijden op Herman de rodeostier of proberen te blijven te staan op een bewegend surfboard. Ontdek het hele grote luchtkussen De Ark van Noach of de andere luchtkussens. Ga op avontuur in het mega klim- en glij rek met 3 glijbanen, een groot ballenbad, een touwbrug en echte ballen schietende kanonnen. In de zomervakantie tot en met zondag 19 augustus is 't Geuzenpaleis elke dag geopend van 11.00 - 17.30 uur. Met droog weer staan er ook buitenattracties en als het heel warm is, staat er zelfs een spetterende waterattractie. Hebben jullie honger gekregen van al die avonturen?

Je kunt frisdrank, snoep, patatjes, snacks, poffertjes, broodjes en ijs kopen. Je ouders, of wie ook met je mee gaat, kunnen binnen -en bij droog weer buiten- op het terras zitten. Lezen of iets “digitaals” doen want er is gratis Wi-Fi. Je begeleider moet wel entreegeld betalen: € 1,50 per persoon. Het is niet ver, het park ligt aan de Buitengronden 3 in Brielle. Als je vanaf Spijkenisse komt, ligt het tussen Zwartewaal en Brielle. Kijk voor meer info op www.geuzenpaleis.nl.

Wil jij wel winnen? Stuur dan uiterlijk zondag 22 juli om 18.00 uur een email naar redactie@weekbladspijkenisse.nl. Zet in het mailtje je naam, je telefoonnummer en of je 2 of 3 kaartjes wilt winnen. Maandag 23 juli hoor je of je gewonnen hebt, de dag erna worden de namen van de winnaars gepubliceerd in de krant. De kaartjes zijn geldig tot het einde van de zomervakantie dus je kunt zelf een dag voor maandag 20 augustus uitkiezen, om te gaan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant