Afbeelding

Bodypaint Party @ 100% Fris

Actueel 277 keer gelezen

LEZERSACTIE Spijkenisse - Altijd al eens gebodypaint willen worden? Dit is je kans want op zaterdag 21 juli organiseert Y-Land een vette Bodypaint Party van 19.00 tot 23.30 uur. Echte bodypaint artists staan klaar om je een bodypainting te geven. We geven 3 x 3 toegangskaarten à 7,50 per stuk weg.

De Party vindt plaats tijdens 100% Fris, de disco voor tieners van 12 tot 16 jaar oud. De disco heet 100% Fris omdat het een alcohol- en drugsvrij feest is. Toezichthouders zorgen voor Zero Tolerance bij de deur en binnen. Zo kun jij op een veilige en prettige uitgaanssfeer rekenen en kunnen je ouders je met een gerust hart laten gaan. Als je geen zin hebt in een bodypaint, ben je natuurlijk ook welkom om gewoon lekker een avondje te kletsen en te dansen. Kijk voor meer info op www.y-land.nl. Y-Land organiseert om de twee weken een 100% Fris party met steeds een ander thema. Het kaartje is geldig op zaterdag 21 juli. Kun je dan echt niet? Dan heb je een tweede mogelijkheid op zaterdag 4 augustus. Het thema van die avond is nog niet bekend.

Wil jij wel winnen? Stuur dan uiterlijk zondag 22 juli om 18.00 uur een email naar redactie@weekbladspijkenisse.nl. Zet in het mailtje je naam, je leeftijd en je telefoonnummer. Maandag 23 juli hoor je of je gewonnen hebt, de dag erna worden de namen van de winnaars gepubliceerd in de krant.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant