Afbeelding

Fiets een Rondje met een Pontje!

Actueel 177 keer gelezen

Spijkenisse - Fietsliefhebbers opgelet! Deze zomer ziet u weer een vertrouwd gezicht op het Haringvliet. Klipperaak de Linquenda II zal net als voorgaande jaren als toeristische veerdienst tussen Hellevoetsluis, Middelharnis en Tiengemeten varen.

De vaarperiode is van 8 juli t/m 2 september 2012. Elke dinsdag en donderdag wordt er gevaren van Hellevoetsluis naar Middelharnis (v.v.). Op woensdag zijn er overtochten van Hellevoetsluis naar Middelharnis en Tiengemeten (v.v.) en als extra service is er op zondag een rechtstreekse overtocht van Hellevoetsluis naar Tiengemeten. Wist u overigens dat U op het eiland Tiengemeten het Rien Poortvliet museum, het Landbouwmuseum en het Bezoekerscentrum kunt bezoeken. Maak van uw fietstocht een complete dag uit!

De overtocht van Hellevoetsluis naar Middelharnis duur ca. 60 minuten; van Hellevoetsluis naar Tiengemeten ca. 90 minuten. Genieten op de Zuid-Hollandse eilanden met de boot en met de fiets, er is voor elk wat wils!
Bij de VVV’s is de brochure Deltapontjes, met de afvaarttijden van de pontjes van de Zuid-Hollandse eilanden, gratis te verkrijgen. Voor uitgebreide informatie en vertrektijden van de veerdiensten kunt u ook kijken op www.zuid-hollandse-eilanden.nl of op www.rondjepontje.nl De veerdienst is tot stand gekomen door de financiële bijdrage van de gemeente Hellevoetsluis, Middelharnis, en het Natuur- en Recreatieschap Haringvliet. Fiets een rondje met een pontje want varen met de Linquenda II is op zich al een feestje. Welkom aan boord!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant