Afbeelding

Zomer Zwerftocht Voordelta

Actueel 81 keer gelezen

Regio - Op dinsdag 31 juli organiseert Delta Safari een Zomer Zwerftocht door de Voordelta. Een hele dag varen op de Noordzee langs de kust van Voorne en Goeree.

Delta Safari organiseert regelmatig natuur-vaartochten op de Noordzee. Zo wordt er vanuit Stellendam iedere woensdagavond tijdens de zomervakantie een Sunset Safari gevaren. Op dinsdag 31 juli staat er een complete dagtocht op het programma.

De Voordelta is een zeereservaat tussen de Maasvlakte en Schouwen Duivenland, waarin een grote populatie zeehonden en kustvogels leeft. Ook duikt er af en toe een bruinvis op in het gebied. De bruinvis is de kleinste walvis-achtige van de Noordzee. Tijdens de Zwerftocht is er volop kans om deze zeehonden en bruinvissen te spotten.

De tocht op 31 juli start al om 08:00 uur in de Buitenhaven van Stellendam. Er wordt gevaren met het schip de ‘Sirius’. Meer informatie is te vinden op de website van Delta Safari; www.deltasafari.nl. De tocht kost € 40,- per persoon. Boeken is mogelijk bij de VVV in Ouddorp en per mail op info@deltasafari.nl.
Einde bericht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant