Afbeelding

Glazen Huis 3FM wel of niet?

Actueel 37 keer gelezen

Spijkenisse - De PvdA in Spijkenisse zal tijdens de behandeling van de kadernota 2013 een motie indienen waarmee een poging wordt gewaagd het Glazen Huis van 3FM Serious Request binnen te halen voor het jaar 2014.

Om aanspraak te maken moet er een bidbook worden samengesteld door de gemeente om 3FM te overtuigen waarom het Glazen Huis in Spijkenisse moet komen te staan. Volgens de PvdA kunnen de kosten betaald worden uit het marketing/promotiebudget dat gevoed wordt vanuit het parkeerbeleid.

Geen steun van LPF
Op steun van de Lokale Politieke Federatie hoeft de PvdA niet te rekenen. .Gezien de risicovolle financiële situatie waarin Spijkenisse verkeert, is het volgens de LPF niet gepast dat de gemeente drie ton gaat uittrekken om drie DJ’s gedurende zes dagen in een glazen huis radio te laten maken voor het goede doel. De LPF ziet die driehonderdduizend euro dan liever besteed aan het sociaal cultureel werk in Spijkenisse waardoor bepaalde wijkcentra open kunnen blijven en tevens kunnen worden opgeknapt.

Hoe denken de inwoners erover?
Trots op Nederland vindt dat het moeilijk uit te leggen is dat er miljoenen uitgegeven worden aan ‘leuke dingen’ in plaats van die bedragen te investeren in de stad. ‘Ook als zet het Glazen Huis Spijkenisse een week lang op de kaart’. De fractie van Trots heeft de bezoekers van haar website gevraagd hoe zij er over denken. Degenen die gereageerd hebben, zijn positief. Woensdag wordt bekend hoe de rest van politiek Spijkenisse hierover denkt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant