Afbeelding

Kunst in de Wijngaard

Actueel 112 keer gelezen

Spijkenisse - Op Domein de Vier Ambachten vindt 30 juni en 1 juli voor de vijfde maal Kunst in de Wijngaard plaats. Ook dit jaar hebben zich weer diverse deelnemers gemeld die hun werk in de Orangerie en daadwerkelijk tussen de druiven van de wijngaard gaan exposeren.

Tijdens het festival van 2012 is het dus meer dan ooit genieten in de wijngaard. “Cultuur is meer dan kunst alleen, cultuur is ook het mooie landschap van Voorne-Putten, cultuur is een ook mooie wijn of mooie muziek. Cultuur is genieten van alle moois dat een mens kan maken. Cultuur is kijken, ruiken, proeven, genieten!”, aldus de organisatie.

De volgende kunstenaars zullen aanwezig zijn: Jolanda Groenenberg (mozaïek), Theo Heydenrijk (schilderijen), Elly Lambermon (schilderijen), Lillian Schönhage (schilderijen), Wanda Klein (mozaïek), Silene van Waveren (keramiek), Marijke van Leeuwen (aquarellen), Sija Vermaat (schilderijen) en Pauline van Bijleveld (schilderijen). In2Fout verzorgt de muziek. Alle kunstenaars kunnen geheel kosteloos deelnemen. Domein de Vier Ambachten steunt hiermee de kunst wereld in deze ook voor kunstenaars moeilijke tijden. Gedurende Kunst in de Wijngaard zijn uiteraard alle wijnen te proeven en kan de bezoeker genieten van al het moois dat de natuur biedt in de wijngaard. De Vier Ambachten serveert daarbij Hollandse tapas, oftewel hapas.

Domein de Vier Ambachten is gelegen midden in de polder Biert aan de kreek ‘het Oosterijk’ aan de weg tussen Simonshaven en Geervliet, tussen de fietsknooppunten 78 en 79. De wijngaard is tijdens deze dagen te bereiken met eigen vervoer, de fiets of auto. Er is voldoende parkeerruimte. Vanuit Spijkenisse vaart fluisterboot De IJsvogel naar de wijngaard; een mooie tocht door het prachtige cultuur-landschap van Voorne-Putten. Kijk hiervoor op www.fluisterbootspijkenisse.nl. Het wijn- en cultuurfestival wordt gehouden op 30 juni en 1 juli, van 11.00 tot 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant