Afbeelding

De lokale band A-One wint Fanatics

Actueel 268 keer gelezen

Spijkenisse - De lokale band A-One is Fanatic of the year 2012 geworden. De band bestaande uit de in Spijkenisse woonachtige zanger Mike Ott, gitarist Matthijs de Graaf, bassist Ewan Mookhoek en drummer Joeri Wulffraat ( inwoners van Hoogvliet, Rozenburg en Poortugaal) wist na eerst een aantal voorrondes te winnen, zich te plaatsen voor de finale van afgelopen dinsdag 19 juni.

In een uitverkocht Grounds te Rotterdam werd door deze vier Skala scholieren de zaal totaal op zijn kop gezet. De jonge talenten maakten grote indruk met een energieke rock performance. De jury was unaniem en uitgesproken in haar keuze en riep A-One uit tot de winnaar waarbij de jongens de Fanatics Rabobank Award ter waarde van 1000 euro in ontvangst mochten nemen.

Als klap op de vuurpijl werd het oordeel van de jury ook nog eens dik onderstreept door de zaal die ook met volle overtuiging achter A One stond. Dat betekende dat A- One ook nog naar huis ging met de publieksprijs: een professionele fotoshoot. Desgevraagd naar hun toekomstplannen, gaat de band deze zomer optreden op diverse festivals onder andere in Spijkenisse en wil hun repertoire verder uitbouwen met hun eigen sound.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant