Afbeelding

Rode brievenbus wordt oranje

Actueel 247 keer gelezen

Spijkenisse - PostNL vervangt vanaf 9 juli 2012 in gemeente Spijkenisse de rode brievenbussen door oranje brievenbussen. De vervanging van de brievenbussen vindt gefaseerd plaats en zal naar verwachting op 27 juli 2012 in gemeente Spijkenisse zijn afgerond.

"Uitgangspunt voor de vervanging is dat de nieuwe brievenbussen op de best mogelijke locatie worden neergezet. Staan de brievenbussen ruim in het zicht? Staat de bus voor klanten op een logische, handige en veilige plek? Worden de bussen op deze plek niet vernield? De beantwoording van deze vragen kan er toe leiden dat brievenbussen worden verplaatst of dat in sommige gemeenten met minder brievenbussen kan worden volstaan. Feit blijft dat de brievenbussen altijd blijven voldoen aan de wettelijke spreidingsnormen", zo zegt een woordvoerder van PostNL

Om tegemoet te komen aan de wensen van rolstoelgebruikers zijn er verspreid over heel Nederland verlaagde brievenbussen beschikbaar. De locaties van deze brievenbussen zijn te vinden op www.postnl.nl onder de link Postkantoorzoeker.

Voor meer informatie over de precieze locaties van brievenbussen kunnen consumenten ook bellen naar PostNL Klantenservice (0900) 0990 (10 ct/min). Gebruikers van de brievenbus krijgen drie weken van te voren bericht over de verplaatsing van de bus en de nieuwe locatie. Deze informatie staat op de brievenbus.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant