Afbeelding

Herindeling een stap dichterbij

Actueel 67 keer gelezen

Spijkenisse - De stuurgroep Samenwerking Bernisse en Spijkenisse is positief over de gevolgen van een mogelijke gemeentelijke herindeling tussen de beide gemeentes. Dat is de conclusie in het eindverslag van de stuurgroep, die een fusie tussen Bernisse en Spijkenisse heeft onderzocht.

De stuurgroep Samenwerking Bernisse en Spijkenisse is positief over de gevolgen van een mogelijke gemeentelijke herindeling tussen de beide gemeentes. Dat is de conclusie in het eindverslag van de stuurgroep, die een fusie tussen Bernisse en Spijkenisse heeft onderzocht.

De colleges van B&W van beide gemeentes stemmen in met een voorstel om de volgende stap te zetten op weg naar herindeling, zo lieten de burgemeesters vanmiddag tijdens een persconferentie weten. Volgende week dinsdag bespreekt de gemeenteraad van Bernisse het voorstel. In Spijkenisse staat het voorstel volgende week woensdag op de agenda van de commissie Algemene Zaken. Volgende week meer over dit onderwerp in Weekblad Spijkenisse. Ook u als inwoner mag namelijk uw zegje doen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant