Afbeelding

Zomerfestival CvdK in Theater de Stoep

Actueel 68 keer gelezen

Spijkenisse - Op 23, 25, 26, 27, 28, 29 en 30 juni presenteren cursisten van het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse (CvdK) zich in Theater de Stoep. Dan houdt het CvdK namelijk haar jaarlijkse Zomerfestival.

Cursisten van 3 tot over de 80 jaar brengen op het podium hun geleerde kunsten over het voetlicht. Op de genoemde dagen tot en met vrijdag 29 juni is er een voorstelling om 19.30 uur. Op woensdag de 27e wordt 's middags om 14.30 uur ook een optreden gegeven met de jongste cursisten van het CvdK.

De voorstellingen van het CvdK staan bekend om hun frisse mix van muziek, dans, theater en beeldende kunst. Piano, hiphop, clipdance, musicaldans, blokfluit, gitaar, basgitaar, drums, schilderen, beeldhouwen, klarinet, saxofoon, operaklas, toneel, musical, viool, zang..dat is nog lang niet alles! Kom ook eens een kijkje nemen op deze verrassende avonden in Theater de Stoep aan de Groenoordweg 1. Toegang avond
€ 4,25, middag € 3,25.

Onderwaterliefde
Op 30 juni wordt het Zomerfestival afgesloten met twee voorstellingen van de dansproductie Onderwaterliefde. Dansers van alle leeftijden vertellen het verhaal van een prins die in zijn passievolle zoektocht belandt op de bodem van de oceaan. Zal de zeemeermin zijn liefde beantwoorden? De voorstellingen beginnen om 12.30 en om 18.30 uur en zijn ook in Theater de Stoep. Toegang € 10,- en € 6,- (tot 12 jaar). Kaartjes kopen? Dat kan via 0181 - 652 200 of aan de kassa van Theater de Stoep.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant