Afbeelding

Open Huis Centrum voor de Kunsten

Actueel 59 keer gelezen

Spijkenisse - Het Centrum voor de Kunsten biedt komend jaar weer een groot aantal cursussen en workshops aan. Bekende cursussen, maar ook nieuwe, zoals pop-ups maken en game tekenen maar ook sculpturen en maskers maken. Voor de jeugd die liever lekker beweegt is er de mogelijkheid om naast de al bekende cursussen Jazz Streetdance en Hiphop Freestyle een cursus Musical Streetdance te volgen.

De nieuwe brochure was al verspreid, maar de officiële uitreiking aan wethouder Dijkman, gebeurde tijdens het Open Huis afgelopen zaterdag. Het was de bedoeling om mensen met een flashmob het Centrum voor de Kunsten in te lokken, maar vanwege het weer vond de flashmob plaats in de danszaal. Aansluitend zorgden de djembéspelers en het musicalkoor voor een gepaste bekendmaking van het programma aan niet-ingewijden.

Bonus
‘In tijden van bezuinigingen en verhoging van de BTW is het moeilijk om mensen over de grens te trekken om toch iets aan cultuur te doen’, gaf wethouder Dijkman aan. Juist om die reden heeft het Centrum voor de Kunsten dit jaar besloten mensen te stimuleren vroeg in te schrijven. Een van de snelle inschrijvers maakte namelijk kans op een bonus van 250,--, te besteden bij het Centrum van de Kunsten. Wethouder Dijkman trok de winnaar, Laurens Sanders, die zich ingeschreven heeft voor het musical project.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant