Afbeelding

SpijkKids: Walk the Pre Summer Day

Actueel 104 keer gelezen

Spijkenisse - SpijkKids zet zich in voor het goede doel. Bij ‘Walk the Pre Summer Day’ wordt er gedanst, gelachen, gezongen, gezweet, gegeten en nog veel meer.

Stichting Spijkkids organiseert op 2 juni 2012 een nieuw evenement: Walk the Pre Summer Day. Dit is een combinatie van de voorgaande evenementen in 2011: Pre Summer Day en Walk the World. Het SpijkKidsteam organiseert met veel enthousiasme een aantal keer per jaar leuke evenementen in Maaswijk te Spijkenisse.

Het eerstvolgende evenement Walk the Pre Summer Day hoopt SpijkKids tot een succes te brengen. Het evenement is voor jong en oud en is te bezoeken op zaterdag 2 juni 2012 van 11:00 tot 16:00 in het winkelcentrum Maaswijk. Op deze dag zal: In the Name of.. U2 (ITNO doet die dag Queensday opnieuw dus komt allen in Oranje!!), Andrew Dean, Mike en Arno zorgen voor een gezellige sfeer en mag er gedanst worden op HIP HOP van Dance Creationz. Dit naast het winnen van leuke prijzen met Raad de Winkelwaarde. SpijkKids hoopt met dit evenement zo veel mogelijk inkomsten te generen voor het Project van Sjors (Georges).

Georges, een goede vriend van SpijkKids, is een jonge man die zich inzet voor de armoede van kinderen in Indonesië. Hij heeft een aantal interessante projecten opgezet waarmee hij de armoede onder de kinderen enigszins probeert te verzachten. Naast een leuke middag met de kids kunt u zelf een steentje bijdragen aan de armoede in Indonesië. Om in het thema van Indonesië te komen heeft SpijkKids geregeld dat een nog nieuw te openen toko op winkelcentrum Maaswijk alvast voor de hapjes en drankjes komt zorgen. Dus kom genieten van muziek, dans en de Indonesische keuken van De Witte Lelie. Voor meer informatie kunt u terecht op: www.spijkkids.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant