Afbeelding

'Huttenbouw Geervliet onzeker'

Actueel 121 keer gelezen

Geervliet - Afgelopen week was de inschrijving voor deelname aan de jaarlijkse huttenbouwweek in Geervliet. Ruim 80 kinderen staan inmiddels ingeschreven en er is nog ruimte voor zo'n 10 kinderen uit Geervliet in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar.

"Of deze huttenbouwweek, in het teken van de Olympische Spelen 2012, door zal kunnen gaan is maar de vraag. De organisatie komt nog zeker 25 vrijwilligers tekort. Zonder voldoende begeleiding acht de organisatie het onverantwoord om met zo'n grote groep jonge kinderen te gaan timmeren en sjouwen met hout etc. Veiligheid gaat boven alles en daarvoor heeft men de steun nodig van enthousiaste ouders en/of grootouders, die enkele dagen willen waken over hun eigen en andermans (klein-)kinderen en willen meehelpen met bouwen", meldt de organisatie aan Weekblad Spijkenisse.

De organisatie zal over vier weken beslissen over het wel of niet doorgaan van deze editie van de huttenbouwweek. "Ouders, opa's en oma's: aan uw kinderen of kleinkinderen ligt het niet. Zij zijn er nu al vol van. Help jij mee om hen een geweldige vakantieweek te bezorgen?", besluit de organisatie.

Inschrijven als deelnemer/ster en/of opgeven als vrijwilliger/ster: Jan Willem Polderdijk (0181-662147 of Martin van Deventer (662802)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant