Afbeelding

Toekomst van winkels op Voorne-Putten

Actueel 169 keer gelezen

Regio – Honderden winkeliers van Voorne-Putten treffen elkaar op dinsdagavond 5 juni in Theater De Stoep in Spijkenisse. Dè autoriteit op het terrein van de toekomst voor winkels en e-commerce Prof. Dr. Cor Molenaar neemt de bezoekers dan graag mee in zijn visie hoe je winkels fris en aantrekkelijk genoeg kunt houden.

De toekomst van winkels is een hot-item. Voor de winkeliers, voor de bestuurders en voor alle inwoners op Voorne-Putten. Men verwacht namelijk dat 1 op de 3 winkels zullen verdwijnen. Door internet, toegenomen mobiliteit en keuzevrijheid is het koopgedrag van de consument immers behoorlijk gewijzigd. Klanten kijken tegenwoordig meer op internet en beslissen dan waar ze willen kopen. Er wordt minder op winkel gezocht en meer op product. De logica om in de buurt te kopen is feitelijk verdwenen. En zodra klanten op een andere manier gaan kopen wordt de rol van de winkel anders. Daarom haalt de Rabobank Prof. Cor Molenaar naar deze regio om de bezoekers mee te nemen in de vernieuwde toekomst voor winkels.

Samen met de voorzitter van Winkeliersvereniging De Struytse Hoeck – Hans de Wit (eigenaar Fabert de Wit Hellevoetsluis) en de voorzitter van Centrum Management Brielle, Hans de Vette (eigenaar Jumbo Brielle) wordt een boeiend programma gepresenteerd, o.l.v. Nana Appiah (TV host van Net5 en RTV Rijnmond) en Cees Vingerling (Rabobank) . Ook Steijn Pelle werkt aan dit ondernemerscongres mee. Hij is door ondernemersblad Sprout uitgeroepen tot één van de 25 meest belovende jonge ondernemers in Nederland. Steijn (23) zal de kansen vanuit een verrassende invalshoek verwoorden. Compleet met een muzikaal intermezzo belooft deze bijeenkomst een bron van inspiratie voor ‘Ondernemend Voorne-Putten’ te worden. Kortom, er is ‘werk aan de winkel!’. Alle geïnteresseerde ondernemers zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden via www.rabobankinspiratiebijeenkomsten.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant