Afbeelding

Komst grote nieuwe winkels winkelcentra

Actueel 98 keer gelezen

Spijkenisse - La Place, D-reizen en Vodafone zijn drie nieuwe winkelformules in De Kopspijker en Stadsplein te Spijkenisse. Corio en Multi Vastgoed hebben met deze ondernemingen overeenstemming bereikt om zich in deze winkelcentra te vestigen. De drie bedrijven zullen de komende weken hun deur voor de consument openen. De twee nieuwe winkels en de horecaonderneming versterken het aanbod van De Kopspijker en het Stadsplein.

Het overdekte winkelcentrum De Kopspijker trekt jaarlijks 2 miljoen bezoekers en sluit naadloos aan op het Stadsplein. De komst van nieuwe retailers is een waardevolle aanvulling op het huidige aanbod van de binnenstad van Spijkenisse. Eerder dit jaar vestigden Bovendeert Schoenen en Bloemenstudio Helleborus zich reeds in het centrum.

Over La Place, D-reizen en Vodafone
La Place blijft groeien en nieuwe vestigingen openen. De laagdrempelige restaurants werken met verse en verantwoorde ingrediënten. La Place kent geen keukens, maar bereidingscounters waar het eten in het zicht van de klant wordt bereid. D-reizen verkoopt vakanties vanuit 180 vakantiewinkels en haar webshop. Zij heeft een groot en breed aanbod, is sterk in informatievoorziening en zoekt altijd naar de beste prijs voor haar klant. Vodafone is met 5 miljoen klanten en 88 winkels in Nederland een grote speler op de Nederlandse markt in mobiele telefonie en internet.

Profiel Corio
Corio ontwikkelt en exploiteert winkelcentra in Nederland, Frankrijk, Spanje, Italië, Turkije en Duitsland. Met een portefeuille van € 7,4 miljard die voor 97% bestaat uit winkelcentra, is Corio een specialist in winkelvastgoed in Europa. Corio kiest ervoor alle activiteiten in-house te organiseren. Het hands-on management met een goed inzicht in lokale consumentenprofielen, levert een toegevoegde waarde op voor consumenten, retailers en aandeelhouders.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant