Afbeelding

Woonbron en Tempus sluiten contract

Actueel 107 keer gelezen

Spijkenisse - Woonbron heeft een vierjarig contract afgesloten met Tempus, onderdeel van Eneco Installatiebedrijven voor het totale Cv-onderhoud van individuele installaties. Het contract hiervoor is gisteren door beide partijen ondertekend.

Vanaf 1 mei 2012 voert Tempus voor alle huurders van Woonbron met een individuele Cv-installatie in Rotterdam, Delft, Dordrecht en Spijkenisse de storing- en onderhoudswerkzaamheden uit. Het gaat om ruim 27.000 installaties. Voorheen waren de werkzaamheden ondergebracht bij diverse partijen. "Door alle werkzaamheden bij Tempus onder te brengen, wordt het schaalvoordeel optimaal benut", aldus een woordvoerder.

Uitvoering
Tempus heeft voor de totale werkzaamheden een onderhoudsplan gemaakt. Alle huurders ontvangen een brief met daarin de gegevens voor de eerstvolgende onderhoudsbeurt.

Naast het uitvoeren van de storing- en onderhoudswerkzaamheden gaan Woonbron en Tempus ook samen werken aan verduurzaming van het totale toestelpark om daarmee de CO2-uitstoot te verlagen en een beter binnenklimaat te realiseren. De eerste stap is het aanbieden van alternatieven voor alle open gastoestellen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant