Afbeelding

Grote namen in theater Spijkenisse

Actueel 74 keer gelezen

Spijkenisse - Het theaterseizoen 2012/2013 begint op 27 september met Hans Liberg. In het cabaretprogramma staan komend seizoen grote namen: Youp van ’t Hek, Huub Stapel, Freek de Jonge. Ook is er weer een Nacht van het Cabaret, met beginnende cabaretiers.

In een theater mogen toneelvoorstellingen uiteraard niet ontbreken. Klassieke voorstellingen zoals De Kersentuin en De kleine zielen, maar ook komedies met Jon van Eerd en Alfred van den Heuvel. Diverse voorstellingen staan als matinee voorstelling geprogrammeerd. Directeur Reggy Barra geeft aan dat er geëxperimenteerd gaat worden met de aanvangstijden. ‘Sommige mensen vinden het prettig om ’s middags naar het theater te gaan’. Een aantal voorstellingen kent een verlengde voorstelling, in de vorm van een afterparty. Een deel van deze party’s wordt verzorgd door Spindoctor Ed.

Muziek
In het muziekprogramma niet alleen musicals, maar ook diverse muziekstijlen: Kayak, The Fureys and Davey Arther, Gruppo Sportivo, slagerij van Kampen maar ook de Soul Brothers & Sisters en de Soweto Spirituals Singers. Een programma met voor elk wat wils.

Samen is leuker
Theaterbezoek is leuk, maar alleen is maar alleen. Theater De Stoep start daarom komend seizoen met de Theaterclub Samen is Leuker! Gezellig met een groep een voorstelling bezoeken en in de pauze aanspraak.

Jeugdtheater
Ook voor de jeugd zijn er weer diverse voorstellingen in het programma opgenomen. Oude bekenden zijn Theatergroep Max en Theater Terra, maar ook Plan-D, met Spijkenisser Andreas Denk, komen dit seizoen met een leuke voorstelling voor peuters, kleuters en kinderen op de basisschool.

Theaterdirecteur geeft advies
Vragen? Mail naar naar theaterdirecteur Reggy Barra, via rpc.barra@spijkenisse.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant