Afbeelding

Baantjes trekken voor goed doel

Actueel 76 keer gelezen

Zuidland - Je wordt er fitter van, je krijgt er een medaille voor en het is nog voor een goed doel ook: baantjes trekken tijdens de Zwemvierdaagse van zwembad ’t Molengors in Zuidland. Het evenement duurt dit jaar van dinsdag 22 tot en met vrijdag 25 mei. Het goede doel is Eldorado, een initiatief van Zuidlanders om geld in te zamelen voor het onderzoek naar de genezing van kanker.

De Zwemvierdaagse is bedoeld voor jong en oud. Een diploma is vereist. Toch mogen ‘ploeteraars’ onder begeleiding van (een van) hun ouders, ook meedoen. Ploeteraars zijn kinderen die nog geen diploma hebben en al wel een beetje kunnen zwemmen. De Zwemvierdaagse duurt van dinsdag 22 tot en met vrijdag 25 mei. Deelnemers kunnen elke dag tussen 07.00 en 08.30 uur en tussen 15.00 en 19.30 uur het water in. Het zwembad is op deze tijden ook gewoon open voor andere zwemmers. Deelnemers zwemmen in een aparte baan.

Kosten
Abonnementhouders betalen 4,50 (bij machtiging) of 6 euro (bij betaling aan de kassa). Wie geen abonnement heeft, betaalt 6,50 (bij machtiging) of 8 euro (bij betaling aan de kassa). Een klein deel van het inschrijfgeld gaat al naar het goede doel. Maar het is natuurlijk nog beter je te laten sponsoren door familie, vrienden, buren en bedrijven. Voor de deelnemers is er na afloop van de laatste zwemdag een medaille en een barbecue.

Inschrijven
Inschrijven kan tot en met dinsdag 22 mei, tijdens de openingstijden van het zwembad. Dit kan bij de kassa. Zwembad ’t Molengors is te vinden aan de Molendijk in Zuidland. Meer informatie over het bad staat op www.zwembadmolengors.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant