Afbeelding

Lintjes voor Rozenburgers

Actueel 163 keer gelezen

Regio - Burgemeester Ahmed Aboutaleb reikte vrijdag 27 april 2012 de Koninklijke onderscheidingen uit in de Burgerzaal van het stadhuis in Rotterdam. Onder deze 50 nieuw gedecoreerden zijn vier Rozenburgers, waarvan een postuum een onderscheiding ontving. Alle vier de inwoners zijn benoemd tot tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Echtpaar van Zadel- de Jong

Als kostersechtpaar van de kerk in Rozenburg zijn ze in de praktijk ook een eenheid. De heer en mevrouw Zadel vullen elkaar aan en hebben er samen bijzonder langdurig voor gezorgd dat de kerk altijd een warme en veilige haven was.

Mevrouw Eekhout- Pronk

Mevrouw Eekhout-Pronk was een van de eersten die zich meteen vrijwillig aanmeldde voor de organisatie van Jeugdland. Deze vakantieweek voor kinderen in Rozenburg is elk jaar weer een succes. Mevrouw Eekhout-Pronk is na al die jaren een vertrouwd gezicht waar kinderen en andere vrijwilligers altijd bij terecht kunnen.

De heer Boers †

Een noodlottig ongeval tijdens een vakantie maakte in april een voortijdig einde aan het leven van Hans Boers. Meneer Boers is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn grote verdienste als vrijwillig brandweerman in Rozenburg. Hij was een gedreven en deskundig brandweerman en een belangrijke pijler voor het korps.

Het dagelijks bestuur van deelgemeente Rozenburg feliciteerde de nieuw gedecoreerden afgelopen maandag, tijdens Koninginnedag, met het verkrijgen van deze eervolle benoeming.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant