Afbeelding

Dijkfietstocht op zaterdag 5 mei

Actueel 68 keer gelezen

Regio - Op zaterdag 5 mei aanstaande houdt Toerclub Voorne-Putten in samenwerking met Kees van Dijk Tweewielers in Spijkenisse de Kees van Dijkfietstochten. Voor jong en oud.

Voor degenen, die niet te ver van huis willen en in een rustig tempo op een “gewone fiets” of de e-bike van de omgeving willen genieten is deze tocht van 25 kilometer in de omgeving van Spijkenisse zeker aan te bevelen. De deelnemers krijgen een routebeschrijving mee. Men kan starten tussen 09.30 uur en 10.30 uur.

Daarnaast zijn er fietsroutes van 80 en 140 kilometer uitgezet richting het West-Brabantse land. Dit zijn toertochten achter zogenaamde voorrijders. De voorrijders houden een tempo aan van gemiddeld 25 kilometer per uur. De 80 kilometer vertrekt om 09.15 uur; de 140 kilometer 15 minuten eerder, om 09.00 uur. Deze twee tochten zijn specifiek bestemd en bedoeld voor deelnemers op de racefiets.

Alle tochten, die ook openstaan voor niet-leden van Toerclub Voorne-Putten, vertrekken vanaf het winkelpand van Kees van Dijk, Theemsweg 1 in Spijkenisse. Deelname is voor iedereen gratis. Kijk voor meer informatie ook op www.tcvp.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant