Afbeelding

Eilandenkaart groter en nog veel beter

Actueel 62 keer gelezen

Regio - De agro-toeristische eilandkaart, de Groene Kaart van Voorne-Putten, is dit jaar op groter formaat uitgebracht. "We waren hard toe aan een uitbreiding," verklaart voorzitter Fred Lorsheijd van de agrarische natuurvereniging Natuurlijk Voorne-Putten.

Op de kaart ‘met de koeienkop’ staan nu 63 attracties en pleisterplaatsen beschreven, die bereikbaar zijn via verschillende (molen)fietsroutes. Burgemeester Corstiaan Kleijwegt van Hellevoetsluis nam in de Bernisser wijngaard het eerste exemplaar in ontvangst van de 36.000 eilandkaarten die daar klaar liggen voor verspreiding. De Hellevoetse burgemeester zorgde er persoonlijk voor dat de belangrijkste attracties van ‘zijn’ vestingstad op de eilandkaart staan.

Kleijwegt "Ik ben hier hartstikke trots op en dat geldt ongetwijfeld voor alle gemeenten op Voorne-Putten.” Nieuw op de plattegrond van Voorne-Putten zijn ondermeer de Oostvoornse Biberbunker, het Hellevoetse Droogdok, Brandweermuseum en Kruithuis en de Spijkenisser museumwinkel Mak. De kaart is gratis af te halen bij ondermeer de gemeentehuizen en VVV’s op Voorne-Putten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant