Afbeelding

Gratis sporten tijdens Sportweek

Gemeente 95 keer gelezen

Wethouder Kees Dijkman opent zaterdag 21 april om 13.00 uur de Nationale Sportweek door de sportieve vlam te ontsteken op het parkeerterrein aan de Groene Kruisweg 21 (tussen de bioscoop en het zwembad).

Aansluitend geven badmintonclub de Akkers, atletiekvereniging SPARK, zwemvereniging De Kempvis, Spijkenisse Scouts Cheerleadersquads, twirlvereniging TOSS, Team Pinas, voetbalverenigingen VV Hekelingen en SCO’63, Taekwondoclub Yu Sin Kwan, Melanie in Motion en Sport Compass daar gratis sportclinics waar iedereen aan mee kan doen. Als afsluiting van de dag is in het Rivièrabad van 15.30 – 17.00 uur discozwemmen voor jong en oud.

Gedurende de hele Nationale Sportweek stellen verenigingen hun deuren open om belangstellenden kennis te laten maken met hun sportaanbod. "Zo kan iedereen ontdekken hoe leuk, gezond en vooral gezellig het is om te sporten", Christine de Vos

Het programmaboekje dat op scholen, bij sportverenigingen en in de wijkcentra is verspreid, is ook af te halen op het stadhuis. Informatie over de opening en de Nationale Sportweek is te vinden op www.spijkenisse.nl/nsw.

De Nationale Sportweek wordt afgesloten met een Friday Night Skate voor jong en oud op vrijdag 27 april om 19.00 uur. De start is bij Café Merz, Uitstraat 141. Deelname is gratis. Er zijn twee routes: 5 en 10 km. Hiervoor kan men zich aanmelden door een e-mail te sturen naar gemeente@spijkenisse.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant